Relocari sedii firme

Transportul in siguranta al obiectelor dumneavoastra!

Relocare sediu firma
Relocare sediu firma

Relocari sedii birouri

Transportul in siguranta al obiectelor dumneavoastra!

Daca doriti sa va mutati mobilierul si restul obiectelor din sediul firmei intr-o alta locatie, contactati-ne cu incredere si va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii. Relocare sediu firma, transport mobilier si alte obiecte. 

Oferim transportul in siguranta al tuturor obiectelor din sediul firmei: mobilier (dulapuri, birouri, scaune, mese de sedinta, etc.), obiecte IT ( calculatoare, imprimante, rack-uri, plotter, etc.), documente sau alte lucruri.

Pentru transportul in siguranta al documentelor si a obiectelor mici sau fragile, va punem la dispozitie, in functie de cerinte, cutii de carton de diferite dimensiuni. La solicitarea dumneavoastra, va oferim si diferite materiale de protectie (stretch, folie cu bule, cartoane, etc.) pentru o relocare cat mai sigura. Relocare sediu firma, transport mobilier si alte obiecte.

De asemenea, in cazul in care obiectele de mobilier sunt prea voluminoase pentru a fi transportate in siguranta, va ajutam cu demontarea si montarea lor la noua locatie.

Suntem specializati si in transportul obiectelor grele (rack-uri, plotter, copiatoare, seifuri, etc.). Autoutilitarele sunt dotate cu lift, liza, carucioare, chingi, etc. pentru un transport in cele mai bune conditii.

  • transport mobilier

  • montare/demontare

  • cutii de carton

  • transport obiecte grele

  • materiale de protectie

  • cotatie gratuita

Translate »
Top